Je herkent het vast wel, die bank van 10 jaar oud of die oude kast die nog van oma is geweest… Het is aan de ene kant zonde om weg te doen helemaal als het nog gewoon is maarja echt stijlvol is het nou ook weer niet… We herkennen het allemaal wel en je bent dus zeker niet de enige die hier tegen aan loopt.  Gelukkig kan je hier vrij simpel wat aan doen. Ook is dit een goede optie om low budget je interieur een nieuw leven in te blazen! Ben jij benieuwd hoe je dit kan doen? Lees dan snel verder!

Oude kasten van hout kan je gemakkelijk over verven! Door ze over te verven krijgen ze automatisch al een hele andere look. Daarnaast is de retro vintage stijl best wel in tegenwoordig dus je huis oogt gelijk al minder ouderwets. Als je bijvoorbeeld kiest voor een basis kleur zoals zwart wit of grijs loop je gelijk al minder risico aangezien dat kleuren zijn die eigenlijk overal bij passen. Het is ook leuk om te kiezen voor een leuk pastel kleurtje als dit bij jouw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan pastel groen! Deze kleur is de nieuwe trend van 2022! In combinatie met leuke kamerplanten en groene accessoires komt deze kast dan heel mooi tot zijn recht. 

Heb je geen oude kast? Je kan ook iets leuks uitkiezen bij de kringloopwinkel om een nieuw leven in te blazen en op te knappen! In een kringloop staan veel verborgen schatten te koop voor een prikkie. Als je een dagje niks te doen hebt is het hartstikke leuk om eens in de kringloop te kijken, neem een paar leuke spulletjes en ga ze lekker opknappen bijvoorbeeld met een paar vrienden of familie. Het is leuk en daarnaast ook nog eens milieubewust!