Je zal vast denken nu huh?! Een groen interieur? Met een groen interieur wordt bedoeld duurzaam of terwijl een duurzaam interieur. Bij een duurzaam interieur hoef je niet gelijk te denken aan isoleren of andere duurzame aanpassingen in jouw huis, dat kan natuurlijk wel maar dat hoeft niet perse. Bij een duurzaam interieur kun je denken aan duurzaam meubilair of gerecyclede producten. Een duurzaam interieur kan echt op heel veel verschillende manieren, zo lang je maar creatief nadenkt! Daarnaast draag je ook nog eens een steentje bij aan een betere wereld en dat alleen door je interieur aan te passen! P.S. een duurzaam interieur kan ook zeker heel erg stijlvol zijn en is een opkomende trend. Ben jij benieuwd hoe je dit kan doen? Lees dan snel verder!

Een groen interieur kan op verschillende manieren. Je kan er voor kiezen om meubilair tweedehands te kopen in plaats van nieuw want hierdoor vervuil je minder. Of knap je oude meubels op tot iets heel nieuws! Verf je oude kast in een leuke kleur of geef een oud krukje een nieuw leven! Kortom wees creatief! Je kan tegenwoordig bijna duurzaam krijgen. Er zijn bijvoorbeeld mensen die lampen en lampenkappen maken van gerecyclede spullen, hoe gaaf is dat! Je kan bijvoorbeeld van een oude deur een hele gave tafel maken. Er zijn zelfs kroonluchters van oude glazen. Kortom er zijn zoveel opties om leuke gerecyclede spullen te krijgen. 
Je kunt ook bedrijven benaderen om van jouw oude meubilair of woondecoratie iets leuks en nieuws te maken. Er zijn namelijk bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Het is heel leuk om oude spullen die je eigenlijk nooit meer gebruikt een nieuw leven inblaast. Het is namelijk ook hartstikke zonde om het zomaar weg te doen. Stel je wil het wel echt graag weg doen dan zou je het altijd nog naar de kringloop kunnen brengen of proberen te verkopen op marktplaats.