Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen een photowall. Een photowall is super multifunctioneel! Je zal het niet verwachten maar met een photowall kan je allerlei dingen doen en daarnaast kan je het vormgeven zoals jij dat wil. Foto’s maken jou een stuk  knusser en geeft net even wat meer sfeer. Foto’s zijn hartstikke leuke details en functioneert ook goed als decoratie. Kortom foto’s in je huis is een musthave!

Een groot voordeel van een photowall is dat je het kan vormgeven zoals jij dat wil. Je kan precies bepalen welke foto waar komt en bijvoorbeeld wat voor kleur fotolijstjes je er om heen doet. Je kan er ook voor kiezen om de fotos in verschillende groottes te doen en zo een speels effect te creëren. Een andere optie is om allemaal foto’s te doen van dezelfde grootte op een rijtje. Je kan er zelfs voor kiezen om er helemaal geen lijstje er om heen te doen en bijvoorbeeld met leuke knijpers om te hangen. Kortom met foto’s kan je alle kanten op en probeer vooral creatief te zijn. Kies dan bijvoorbeeld voor alleen maar zwart wit foto’s of allemaal foto’s van dezelfde reeks en plaats deze naast elkaar. De photowall kan je zo groot en uitgebreid maken als je zelf wil, zo kan je er voor kiezen om maar een paar kleinere foto’s te gebruiken of juist heel veel foto’s met gevarieerde groottes. Je kunt er zelfs voor kiezen om fotolijstjes met verschillende vormen te gebruiken. 

Heb je niet zoveel leuke foto’s of wil je het toch graag heel stijlvol en strak houden? Dan kan je er ook voor kiezen om posters of zelfs een volledige photowall te bestellen! Je kan vaak ook nog kiezen wat voor formaat je wil en wat voor kleurpalet jij graag wil zodat het goed past bij de inrichting van jouw huis!