Wil jij graag je keuken of misschien wel je woonkamer een industriële sfeer geven? Dan is zijn er verschillende banken die je eens moet bekijken! Vaak zijn ze erg stoer te combineren met een eikenhouten tafel. Dit geeft een robuuste look en zorgt voor een gezellige sfeer in huis! Door de diverse sterke en stoere elementen zorgt een industriële stijl voor een prachtige look in je kamer! Je hebt bijvoorbeeld eetkamerbanken die geweldige knopen hebben aan de rugzijde! Dit maakt het vintage, uniek en stijlvol. 

Beschik je op dit moment over houten en metalen materialen in je woning? Dan hoef jij je geen zorgen te maken! Het is namelijk zo dat je veel verschillende combinaties kunt maken, waardoor alles perfect bij elkaar past! Kan jij niet wachten? Beginnen jouw handen al te jeuken? Wacht dan niet langer en maak jouw interieur vandaag nog compleet met prachtige rustieke meubelen! 

Waar koop je industriële meubelen? 

Tegenwoordig zijn ze bijna overal verkrijgbaar. Dit betekent dat het niet uit maakt of je nou naar de Ikea gaat, of leenbakker. Ook bij luxere winkels, zoals Goossens kun je bijvoorbeeld geweldige meubels shoppen. Het is handig om van te voren foto’s te maken van je eigen interieur, zodat je zeker weet dat alles mooi bij elkaar past. Natuurlijk zijn er altijd winkelmedewerkers die je kunnen helpen! 

Verschillende soorten hout

Over de hele wereld zijn er verschillende soorten verkrijgbaar. Deze worden gehaald uit grote gebieden, zoals Zuidoost Azië en Zuid Amerika. Vaak wordt het hout gekapt in het tropisch regenwoud. Hier heb je veel bos, bomen en planten!

Als je gaat kijken naar een nieuwe eettafel is het belangrijk om na te denken over de verschillende houtsoorten die er zijn. Je weet het misschien niet? Maar er zijn zeker meer dan je denkt! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor mangohout of eikenhout.